F. Erdal

Chef de Clinique

Ik ben geboren en getogen in Almelo. Na de opleiding geneeskunde in Nijmegen, wilde ik graag terugkeren naar Twente. Daarom mag ik me geprezen voelen dat ik mijn opleiding tot cardioloog in Medisch Spectrum Twente mocht volgen. Mijn passie mocht ik na mijn opleiding ook voortzetten in MST. Sinds 2022 ben ik werkzaam als algemeen cardioloog, oftewel chef de clinique met een chique woord. Ik ben werkzaam binnen de spoedafdeling, verpleegafdeling en de polikliniek.  

Ik zet graag de patiënt centraal in de chaos van alle onderzoeken, diagnoses, behandelingen en moeilijke woorden die tussen alle processen door gebruikt worden. Communicatie staat daarom hoog bij mij in het vaandel. Het doel is een kwalitatief goed en gezond leven, en voorkomen van ziektes in de toekomst.

Met mijn andere liefde ben ik in 2018 getrouwd. Ook haar heb ik overtuigd van de schoonheid van Twente. Samen hebben we drie zoons en we genieten elke dag van hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd maak ik en luister ik graag muziek. Ook kunnen we genieten van een mooie wandeling in de natuur met de kids.